Bel voor meer informatie naar T: 06 33935753 of mail naar info@bijmans-plaagdierbeheersing.nl

Ongediertebestrijding Hazerswoude

Laat uw plaagdieren of ongedierte bestrijden of verjagen.

Plaagdieren in Hazerswoude

Plaagdieren zijn dieren, zoals de naam al zegt, waar wij last van kunnen hebben, die ons kunnen plagen. Voorbeelden van plaagdieren zijn muizen en ratten, vlooien, mieren, kakkerlakken, bijen en wespen. Dan zijn er ook nog kevers die je hout aantasten of beestjes die je oogst opeten. En dit is maar een kleine greep uit de hoeveelheid plaagdieren of ongedierte, want deze naam wordt ook regelmatig gebruikt.
 
Wanneer iets een plaagdier is hangt af van de persoon en vaak ook van de omgeving. Op sommige plekken kunnen ze zelfs als nuttig worden beschouwd. Sommige plaagdieren kunnen gevaarlijk zijn, zoals bijvoorbeeld ratten, die ziekten over kunnen brengen. Andere zijn gewoon hinderlijk omdat ze gaatjes in het fruit maken of hout aantasten en dan zijn er nog de beestjes die we gewoon vies of eng vinden en niet in ons huis of directe leefomgeving willen hebben.
 
Overkoepelend kun je stellen dat plaagdieren allerlei soorten schade kunnen aanrichten in Hazerswoude:
– economische schade
– risico voor de volksgezondheid
– aantasting van het woongenot 

Ongedierte bestrijden in Hazerswoude

Al deze plaagdieren hebben een eigen manier van bestrijden en als u van bepaalde plaagdieren af wil is het het beste om een professionele bestrijder in te schakelen.
 
In sommige gevallen is het gewoon moeilijk om de beestjes weg te krijgen en zelf aan de slag gaan met bijen en wespen kan zelfs gevaarlijk voor u zijn, want ze laten zich niet zonder slag of stoot verjagen en zullen uit alle macht proberen hun aanvaller (u dus) te steken. Dit kan erg pijnlijk zijn en zelfs levensbedreigende situaties opleveren. Tenslotte wordt dan naar gifstoffen gegrepen die u misschien toch beter in de handen van gecertificeerde kundige mensen kan laten liggen.

Vogels verjagen in Hazerswoude

Naast ongedierte bestrijden doen wij ook vogels verjagen. Sommige dieren mogen alleen verjaagt worden zoals duiven, meeuwen, ganzen, spreeuwen en kraaien. 

Deze dieren zijn soms leuk voor in de tuin maar kunnen ook overlast veroorzaken zoals poep in de tuin, geluidsoverlast als er een grote zwerm vogels rondvliegt of de zaadjes die je net hebt geplant uit de grond pikken. 

Heeft u last van vogels in Hazerswoude?

EVM gecertificeerd

Ik ben EVM gecertificeerd door het onafhankelijke instituut ‘de Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie’ (EVM). Dit instituut is in het leven geroepen om de plaagdierbestrijder te examineren voor het wettelijk verplichte bewijs van vakbekwaamheid “Beheersing plaagdieren en houtaantastende organismen”.

Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie EVM

Welk ongedierte bestrijden of verjagen wij?

Wij bestrijden ongedierte ook in de volgende plaatsen

Alphen aan den rijn, Benthuizen, Bodegraven, Boskoop, Gouda, Hazerswoude, Moerkappele, Reeuwijk, Waddinxveen en Zoetermeer.